top of page
24K Magic Lip Oil ✨
- Lip Oil transparent qe le nje ngjyre roze natyrale ne buze
- Ngjyra qendron dhe pas fshirjes se Lip Oil-it

24K Magic Lip Oil ✨

Lek600,00Price
    bottom of page